bakrundesbild_startsida.png
 
logo.png
 
 
Edited-.png
 

Historien om Hot Cod

Kapten Schnell älskade fisk och ville att fler skulle äta mer. Jag gör något åt saken, tänkte han och uppfann Hot Cod. Trekantiga, renskurna filéer av vildfångad stillahavstorsk, vända i glutenfri panering. Passar perfekt i korvbröd, som middag, lunch eller mellanmål för hela familjen!

 
 
 
 
 
 
 

Gott, snabbt och lättlagat.

Den trekantiga formen har en stor fördel eftersom den sås eller röra du lägger på inte rinner av. Det är ett välkänt problem, att ketchupen från en hot dog lätt hamnar på byxorna. Men det slipper du med Hot Cod! Såsen ligger kvar och du kan njuta av din mat utan att kladda ner dig.
waves-smaller.png
botten.png
 

Så tillverkar vi

Hot Cod

Vi producerar våra Hot Cods på den svenska västkusten. Därför behöver varken våra ingredienser eller de färdiga förpackningarna färdas så långt innan de hamnar hemma i köket hos dig. På så sätt hjälper vi alla till med att hålla koldioxidutsläppen nere. För att vara säkra på att vi inte tar fisk från hotade bestånd, köper vi bara in från MSC certifierade fiskare, så att du kan äta din Hot Cod med gott samvete. För att så många som möjligt ska kunna få vara med och njuta av Hot Cod, har vi gjort en panering som är fri från gluten. Istället för vete använder vi en blandning av ris- och majsmjöl och som du säkert har märkt är den riktigt god.