small-wave.png
botten.png
 

RECEPT MED HOT COD

Det är lätt att laga Hot Cod. Och det blir riktigt gott också.
Den saftiga helskurna fiskfilén med krispig panering och krämig remoulad går hem hos de allra flesta. Om du har tid och vill göra något extra piffigt kan du testa Hot Cod Kap Horn eller Hot Cod Alaska nedan.  Klicka på bilderna så får du fram instruktionerna. Har du ett eget favoritrecept får du gärna skicka det till oss på info@hotcod.se

 

SÅ TILLAGAR DU HOT COD

I STEKPANNA

Stek på medelhög värme i 2-3 minuter på varje sida. 
Använd smör eller rapsolja för att få en krispig och smakrik yta.

I FRITÖS

Värm oljan till 180 grader. Fritera i ca 3,5 minuter.
OBS! Tänk på att oljan är mycket varm!

PÅ GRILLEN

Pensla med rapsolja och grilla 2-3 min på varje sida.
Perfekt lunch eller mellanmål på utflykten.