waves-smaller.png
botten.png
 

Hot Cod barnens nya favorit

Över 90 kommuner i Sverige har nu serverat Hot Cod och under förra året fick ca 250.000 barn i skolorna serverat det till lunch. 

Hot Cod passar perfekt i ett korvbröd. Den trekantiga formen gör att du får en plan yta överst att lägga sås eller röror på. Hot Cod är en helt ny produkt gjord på finaste stillahavstorsk och med en frasig panering. Servera den i korvbröd eller wrap till lunch eller mellanmål. 

Gott, snabbt och lättlagat.

TRE varianter

All vår produktion sker med fisk som är MSC-märkt och kommer således från hållbara bestånd. Hot Cod finns i tre olika varianter till Foodservice, glutenfri, ekologisk och tempura;

 
JennyDrakenlind_20150421_0045_web.jpg
 

GLUTENFRI
Paneringen består av ris- och majsmjöl och den innehåller inga andra ellergener än fiskproteinet. Kommer i kartong på 5 kg som innehåller ca 83 stycken.

 
 
JennyDrakenlind_20150421_0172_web.jpg
 

MED EKOLOGISK PANERING
Paneringen innehåller 99,9% ekologiska ingredienser, så skolor och kommuner kan tillgodoräkna sig hele den serverade vikten såsom ekologisk i sitt arbete.
Kommer i kartong om 5 kg som innehåller ca 83 stycken

 
 
JennyDrakenlind_20150421_0128_web.jpg
 

TEMPURA
Denna variant har vi tagit fram speciellt för er som skall fritera era Hot Cod.
Tempura är en japansk frityrsmet som inte släpper alls vid tillagning, vilket underlättar arbetet i exempelvis gatukök. Kommer i kartonger på 2,5 kg som innehåller ca 41 stycken.


 
 
”I fredags serverade vi den jättetrevliga Hot Cod fisken som vi fått i smakprov. Alla var jättenöjda och saliga. 10 av 10 möjliga poäng. Det gick bra att tillaga och lätt att ta i matsalen. Vi är jättenöjda!”

Jeanette Wikström
Kökschef, Tamburinen köket, Norrköping

 

”Nu har vi serverat Hot Cod och det blev stor succé, du vet ju att jag var "lite" skeptisk... , men både barn & personal tyckte att det var jättegott.”

Tina Svensson
Köksansvarig, Näsvikens skola, Hudiksvall

 
 
 

Vill du servera Hot Cod? Klicka på den grossist du har och gör din beställning redan idag.

 

Menigo

Glutenfri panering art.nr 40 8425
Ekologisk panering art.nr 40 8641

Martin & Servera

Glutenfri panering art.nr 43 8135

Svensk Cater

Glutenfri panering art.nr 75 762